Werkwijze Shipfix Techniek

Shipfix Techniek werkt vanaf werkschip Janny met als thuisbasis de gemeentehaven (Havenweg) in ’s-Gravendeel. Door deze unieke werkwijze kunnen binnenvaartschepen langszij ons werkschip aanmeren en hebben we altijd al het gereedschap en materiaal binnen bereik. Op het werkschip hebben we een goed uitgeruste werksituatie gecreëerd met een goede afloop naar de wal. Met behulp van onze  boordkranen kunnen we materialen tot 2.000 kg vanaf de wal of uw schip oppakken. In het voormalige laadruim is een goed uitgeruste werkplaats met magazijn ingericht.  Aan de wal is een krachtstroom walaansluiting en een drinkwater tappunt. De ligplaats van de Janny is een rustige ligplaats, met weinig golfslag en toch dichtbij winkels en andere voorzieningen. U kunt de auto naast het schip parkeren. Kortom:  Ideaal voor grotere klussen en gepland onderhoud.

Reparaties op locatie

Op locatie: Omdat niet alles te plannen is, of omdat u liever in uw eigen thuishaven repareert, komen we desgewenst met een service bus naar uw schip op locatie. We werken veel in de regio Rotterdam, Drechtsteden, Moerdijk en Werkendam. Maar voor storingen gaan we letterlijk zover als uw vaargebied.

Shipfix Techniek - Werkwijze img

Persoonlijk contact

We werken met een kleine kern vast personeel en regelmatig met bekwame en gemotiveerde ZZP’ers die goed in het team passen. Hoewel eigenaar Wim met plezier alles regelt om het werk vlot te laten verlopen, loopt hij het liefst in zijn overall en steekt graag zelf de handen uit de mouwen en werkt, voor zover mogelijk, gewoon lekker mee met de rest. Deze werkwijze zorgt al snel voor de nodige klik met de klant.

Samenwerking

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Daarom maken we deel uit van de Maritieme Servicegroep ’s-Gravendeel.

Op hetzelfde werkschip is ook het bedrijf van broer Gert gevestigd: Steenbergen Aquaservice. www.steenbergenaquaservice.nl. Steenbergen Aquaservice is gespecialiseerd in las- en ijzerwerk en hoog gepolijst rvs.

Ook broer Roel levert  met het bedrijf ‘Steenbergen ADV’ een welkome aanvulling. Steenbergen ADV is specialist op het gebied van scheepselektro, computertechniek, mobiele datacommunicatie, GPS en AIS en elektronische vaarkaart systemen, acculaders en omvormer en camera’s. www.steenbergenadv.nl