Yanmar

Shipfix Techniek is geautoriseerd Yanmar commercial marine dealer. Anders gezegd: Shipfix Techniek levert, installeert, repareert en onderhoudt Yanmar motoren voor de binnenvaart. Shipfix heeft voor Yanmar gekozen omdat we graag met producten van hoge kwaliteit werken. Beter dan Yanmar kunnen we u niet aanbieden.

Duurzame motoren

Deze gerenommeerde Japanse motorenfabrikant heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De slogan is niet voor niets: “a sustainable future”. Dat dit geen verkooppraatje is, hebben Yanmar motoren in de praktijk ruimschoots bewezen. De levensduur van de motoren en onderdelen ligt hoog. Yanmar is één van de grootste fabrikanten ter wereld van medium-speed motoren.

High-speed motoren

Daarnaast maakt Yanmar ook high-speed motoren die uitermate geschikt zijn voor de binnenvaart en daarvoor ook de benodigde emissie certificaten hebben. Deze motoren zijn zeer robuust, hebben een mechanische inspuiting, een grote cilinderinhoud, zijn zuinig en draaien opmerkelijk rustig. Gemaakt voor een lange levensduur en lage exploitatie kosten. De motoren die geschikt zijn voor de binnenvaart zijn verkrijgbaar in de range: 360 tot 1550 pk. (265 Kw tot 1140 Kw). CCR2 motoren zijn uit voorraad leverbaar.

Inbouw of hermotorisering

Shipfix Techniek lévert niet alleen graag deze motoren, maar de inbouw of complete hermotorisering voeren we ook graag en goed voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

Shipfix Techniek - Aggregaat Yanmar img